​Telefon: 20 97 11 59

E-mail: sondrup@sondrup.dk

Eksisteret siden 1977​

Autoriseret Yanmarforhandler​

Alt i bådmotorer og reservedele​

Ingen skjulte gebyrer​

Yanmar reservedele til din motor

Hvis De står og mangler Yanmar reservedele til Deres Yanmar motor, så kan Sondrup Marine Motor hjælpe Dem. Vi har et stort udvalg af Yanmar reservedele. 

Vi har igennem årene hjulpet mange kunder med at skaffe reservedelene til Deres bådmotorer - også til udgåede motorer.

Vi leverer Yanmar reservedele hurtigt

Hos os kan De finde lige netop den reservedel, som De går og mangler til Deres Yanmar motor. Kontakt os gerne, hvis De ønsker at høre mere om vores udvalg eller ønsker professionel rådgivning og/eller vejledning.

Mange års erfaring som forhandler

Sondrup Marine Motor har eksisteret i flere end 40 år, hvorfor vi også har meget stor erfaring med alt inden for Yanmar reservedele. Gennem vores mange års erfaring, har vi også fået opbygget en stor kundeskare, som alle har været meget tilfredse med den service, de har fået, når de har valgt at købe deres Yanmar reservedele her hos os.

Har De brug for et uforpligtende tilbud på Yanmar reservedele eller andet til Deres båd, så kontakt os allerede i dag for at høre nærmere. Udfyld vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til Dem hurtigst muligt.​ De er også velkommen til at ringe direkte til os på telefon 20 97 11 59 eller e-mail sondrup@sondrup.dk​.

star (2) star (2) star (2) star (2)

Vurderet 4 / 5 stjerner ud fra mere end 5 anmeldelser fra Google

Sondrup Marine Motor - Hovedgaden 12, Gylling - 8300 Odder

Telefon: 20 97 11 59 - E-mail: sondrup@sondrup.dk